MxV- ERC (EL GOVERN) VOTA EN CONTRA DELS INTERESSOS PÚBLICS DE VALLROMANES. EN CONTRA DE LA BASE DE L’ESCOLA CATALANA.

El passat dijous i davant el Ple, Gent de Vallromanes (GDV) va presentar una moció per reclamar a la Generalitat de Catalunya que retorni les subvencions a l’Escola Bressol de Vallromanes i pagui el deute pendent, que ha fet front la Diputació i el municipi des del 2012.

Aquesta despesa no correspon al municipi i per tant agreuja un pes econòmic sobre les nostres butxaques, que no ens pertoca. Això vol dir que com a conseqüència, els impostos s’incrementen o es creen noves taxes, hi ha menys inversió, s’imposen inversions a veïns, etc.
Fer-li el “joc” com fa MxV-ERC al Govern és fer poble ?. Nosaltres estem amb el Poble.
Inicialment es rebia una subvenció de 1800 euros. Posteriorment es va reduir a 1300 euros i després a 0 euros per nen.
Amb la base de l’Escola Catalana no es juga.
Diferents Ajuntaments, que de moment sumen la representació de quasi dos milions de catalans (sense comptar amb Barcelona) hi han interposat una demanda judicial davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que ha donat la raó i la Generalitat haurà d’abonar les quantitats des del 2012.
Gent de Vallromanes va presentar una moció que va ser recolzada pels altres grups de l’oposició mentre, que MxV-ERC va votar en contra amb un discurs que no defensava els interessos públics de Vallromanes.
Hem aconseguit que s’aprovi la reclamació i demanar recuperar les subvencions. Estem parlant de grans quantitats. El Poble, GUANYA!

Una Nova Vallromanes és possible

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari