TREBALLADORS DE L’AJUNTAMENT DE VALLROMANES PATEIXEN PERILL PER RISC ELECTRIC

Quan plou en un dels espais que la Brigada treballa i té eines, l’aigua baixa per les parets com una cascada arribant al terra. El més inquietant és veure quan l’aigua passa per sobre de les làmpades, punts de llum i endolls.

S’hi ha posat de manifest per part del nostre grup, Gent de Vallromanes i a través del seu portaveu, aquesta situació de risc i perill laboral que pateixen treballadors a l’Ajuntament de Vallromanes al Govern. Davant del Ple i després per escrit, vam demanar una acció urgent i el més sorprenent, és que el mateix Govern tot i que ja en tenien constància, sembla que ja li es suficient que els treballadors quan plogui, vagin amb compte?.

Esperem de veritat que s’actuï amb urgència o posarem de manifest aquesta situació de perill de risc laboral davant les administracions competents.

Gent de Vallromanes en defensa de la seguretat laboral.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari