LA BANDERA DE VALLROMANES: VOLEM DEMOCRÀCIA I PARTICIPACIÓ REAL.

T’imagines que pots participar en la confecció de la Bandera del nostre municipi? Què podem crear entre tots la bandera que volem que ens representi com a poble? Que ens representi a tots els ciutadans? Què podem fer historia tots junts? Doncs aquesta oportunitat única volem que es faci realitat.

Vallromanes no té bandera actualment. Només tenim escut. Ara, sembla que corre presa escollir una bandera després de dècades d’anys sense tenir-n’he. Fins a dia d’avui, la bandera (el fons) havia estat groc o blanc, com a color simbòlic de la bandera sense ser la institucional. Es proposa al Ple de dijous dia 17, que passi a ser votada entre dues opcions, la bandera del nostre municipi. ( Opcions A i B fotografia adjunta).

Nosaltres, Gent de Vallromanes, volem que tota la població pugui tenir l’oportunitat de participar en la creació de la seva, la nostra bandera. Des dels més petits, fins als més veterans. Pasant per l’Escola Tres Pins, Entitats, veïns, artistes, etc. Volem que els vilatans puguin expressar les seves idees tant en la elaboració, confecció i votació.

La democràcia va més enllà de votar les opcions que et donen. També es poder elaborar la teva opció des dels inicis fins al final d’un procés. Incloent tota la informació i coneixements, per poder elaborar un procés el més transparent possible.

És per això que demanem novament al Govern i als demés grups municipals, ja que no és una urgència demanar votar entre aquestes dues opcions, que iniciem un procés de confecció i elaboració de banderes, que hauran de seguir unes pautes. I posteriorment la seva votació.

Entre tots podem reunir moltes idees i dissenys, que ens poden sorprendre i per què no, ser un punt d’inflexió d’unió de tots els vilatans.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari