Ahir, després del debat vaig sortir amb un sentiment reconciliador. Vaig quedar-me amb ganes d’explicar més. Sé que d’aquí n’aprendre més. El públic és qui posarà la seva pròpia nota i espero haver-los ampliat amb més informació. Aquesta és la feina del lideratge en l’oposició. Controlar, vigilar i explicar.
Vull reconèixer, que el primer a felicitar-me va ser un dels veïns més crítics que ha estat amb mi els darrers anys a les xarxes. Vull agrair sincerament el seu gest. Vull agrair a totes les persones que em van felicitar pel debat. Agrair a alguns candidats que em van també felicitar. Un debat que no era gens fàcil.
Sé que per alguns candidats era la primera vegada i vull dir que penso que per ser la seva primera vegada, ho van fer força bé.
És impossible explicar el projecte i defensar-lo amb un detall per entendre que el nostre programa és possible. 
Em quedo amb les ganes que arribi un altre debat i aprendre’n d’aquest.
Vull agrair a tot el meu equip el suport mostrat des de principi fins a final. Sempre els demano ser crítics per poder millorar.
Em quedo amb el minut d’or que al fer un gest imprevist senyalant el pin que sempre porto que és l’escut del nostre poble, em vaig quedar curt.

David Carrillo.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari