NECESSARI ACTUALMENT?

El Govern va proposar i aprovar retallar 14.000 euros a Promoció Econòmica i destinar-les a la partida de ” Conservació centre de Dia i casal de la Gent Gran”, concretament per al “mobiliari del centre de Dia”.

Espai Gestionat per una empresa privada i actualment tancat per falta d’aforament, el Centre de dia es va posar en marxa l’Octubre, obrint amb 4 persones al febrer i després tancant per causa de la situació sanitària.

Gent de Vallromanes va ser l’únic partit que va defensar que els 14.000 euros de promoció econòmica es mantinguin per fer accions econòmiques dins el municipi com incentivar el consum, ajuts a comerços i establiments, ajuts a autònoms, etc.

Per què no veiem que s’hagin de retallar 14000 euros de promoció econòmica per destinar-ho al centre de dia? Primer perquè no saben quan tornarà a estar operatiu, en cap moment ha arribat ni a omplir la meitat de la seva capacitat i això ens fa plantejar esperar a fer inversions. La situació actual no és alentidora. La situació econòmica requereix inversions per incentivar i ajudar el comerç local i potenciar ajudes econòmiques i socials.