Gent de Vallromanes seguim lluitant per a recuperar el C.A.P. de Vallromanes. Volem que el centre d’assistència primari obri les portes novament, incloent-hi la recuperació del servei de pediatria. Pesi a qui pesi, seguirem lluitant per què només ens devem als nostres veïns.

Vam demanar posar una pancarta i el Govern no ens va donar permís. Vallromanes té un Govern que va contra el dret a la llibertat d’expressió.

————————————————————————–

Gent de Vallromanes seguimos luchando para recuperar el C.A.P. de Vallromanes. Queremos que el Centro de Asistencia Primaria abra sus puertas nuevamente, incluyendo la recuperación del servicio de Pediatría. Pese a quién pese, seguiremos luchando porque sólo nos debemos a nuestros vecinos.

Pedimos colocar una pancarta y el Gobierno no nos dió el permiso. Vallromanes tiene un gobierno en contra de la libertad de expresión.