El Portaveu de Gent de Vallromanes, David Carrillo, es va reunir recentment amb la Regidora de Medi Ambient. Es van tractar diversos temes i entre aquests, són els camins forestals que estan tenint molt ús per part de vehicles, cotxes però sobretot motos. La nostra preocupació és que alguns camins forestals, acaban donant accès directe a les carreteres i poden ser un risc directe pels conductors. Primer per l’accés directe i segon, per la presència de fang a la via, que pot produir juntament amb l’humitat una reducció d’adherència i, si es suma que hi han corves, encara pot incrementar més el risc d’accident.

En aquest cas, l’Ajuntament ha posat un obstacle natural de terra per evitar l’accés directe.

Agraïm a l’Ajuntament, que hagi estat atent al nostre treball i a la nostra petició i hagi actuat.