Avui s’ha conegut una bona notícia. El Govern, pressionat pels ciutadans i ciutadanes de Vallromanes s’ha vist obligat a donar marxa enrere en la seva iniciativa d’instal.lar un magatzem municipal al costat de l’Escola Bressol.

Celebrem que el govern hagi donat marxa enrere, tot i que han existit despeses.

Gent de Vallromanes es va posicionar en contra d’aquest magatzem en la ubicació projectada i va recolzar totalment als veïns.

Més enllà, la nostra agrupació al Ple de març vam demanar:

1 -La despesa que havia representat l’estudi de la ubicació en el parc de Ca l’Agustí , que no la van aportar, però vam descobrir una primera despesa de 3.267 euros a finals de 2020.

2- La retirada del magatzem en la ubicació plantejada i que es donés a conèixer les 14 possibles ubicacions on pot anar el magatzem.

3- També vam proposar fer una consulta popular.

En aquests mesos no hem vist cap resposta per part del Govern a les nostres preguntes i propostes. Cap intent de diàleg.

Per això portem al Ple la proposta de fer una consulta popular donant a conèixer les 14 ubicacions possibles i que els vilatans es puguin expresar.

link notícia govern es tira enrere en la ubicació del nou magatzem

https://www.vallromanes.cat/actualitat/noticies/lajuntament-decideix-no-ubicar-el-futur-edifici-per-a-la-brigada-al-parc-de-ca-lagusti.html