En el ple de octubre d’ordenances fiscals, el Govern va pujar les taxes, afegint unes bonificacions discriminatories que la llei no permet. Es va preguntar per activa i per pasiva al Govern si era legal i no contestaven. Finalment s’ha confirmat la nostra sospita de que s’estava cometent una il·legalitat, i aquestes bonificacions s’han hagut d’eliminar.

GdV va presentar al·legacions, demanant que es milloressin les bonificacions segons les condicions de cada família, però el Govern les va rebutjar.

Ara, el Govern culpa a la oposició de no voler baixar les taxes, però la realitat és que qui va presentar i aprovar la proposta per pujar-les inicialment va ser el Govern de MXV-ERC + JXV + Regidor no adscrit.

La solució seria tan fàcil com deixar les taxes com estaven i no pujar-les.

GENT DE VALLROMANES va votar en contra d’apujar les taxes a l’Escola Bressol.