EL GOVERN DE VALLROMANES POSA A LA VENDA 8 PARCEL·LES AMB UN VALOR DE MÉS D’1’1 MILIONS, FENT UN MÀRQUETING I DIFUSIÓ MAI VIST A VALLROMANES.

Fa relativament poc, el Govern va portar a ple fer unes modificacions urbanístiques on l’Ajuntament disposa de parcel·les per posar-les posteriorment a la venda. Primerament, no semblava res estrany. La modificació ampliava els terrenys i beneficiava a les parts.

El dilema va ser quan, al nostre entendre i per això ens preguntem, per què de sobte els preus d’algunes d’aquestes parcel·les han pogut incrementar els seus preus?. Cosa que ens va fer sospitar i reflexionar. Pot haver-hi un interès darrere de tot això?

Hem de partir que el pressupost municipal de 2022 és de més de 4,1 milions d’euros. Però falten afegir el que s’ingressi de la venda de les parcel·les.

No podem obviar que tants anys de gestió municipal i abandonament del municipi, creen un negatiu exponencial en el manteniment.

Però… que pot haver-hi al darrere?

Recentment, tant l’arquitecte municipal com la sra. Secretaria/interventora han marxat de l’Ajuntament.

Coincideix que el Govern Municipal està “a la desesperada, accelerant a tota presa” un projecte, que tot i no tenir l’aval de la població i, que aquest projecte sumarà una estimació de prop de més de dos milions d’euros. ( ja en parlarem més endavant d’aquest projecte i entrarem en detalls) Sembla, doncs, que sigui buscar la “fotografia de campanya” electoral a costa de reduir els recursos municipals per “projectes particulars no essencials” en l’actualitat, ja que les eleccions són el 2023 Mai havíem vist tanta difusió de venda de parcel·les. Ni per la web; enviaments massius per part de l’alcalde per whatsApp;publicacions en xarxes socials; publicacions en diaris… Mai s’havia vist.

Al final cadascú podrà fer les seves reflexions i tindrà la seva opinió. Nosaltres estem investigant tota aquesta situació . Si entrem a governar al 2023, el primer pas serà obrir investigacions internes per saber on va cada cèntim dels diners públics.