El Govern ha decidit prescindir de la fira d’atraccions per la Festa Major. Durant la pandèmia ja s’escoltaven veus que el Govern la volia eliminar, però no ha estat fins ara que ho podem assegurar.

Els arguments del Govern són: el soroll, el consum i els accidents a Europa. De veritat és el millor que se’ls ha ocorregut? Les Festes majors tenen sorolls, consum i, malauradament accidents de manera excepcional. Per això, s’han d’exigir controls estrictes.

Les atraccions sempre estan amb nens/es. És una de les coses de la Festa Major que els nostres infants esperen amb moltes ganes. On tenen una il·lusió que disfruten ells i elles, en família. És un dels “productes estrella”.

No podem entendre que a Vallromanes s’elimini la il·lusió als més petits.

Ens comprometen des de GDV a què si guanyem les eleccions el maig de 2023, recuperarem la fira i ho farem, amb responsabilitat i modernitat.