ELS VEÏNS DE CAN RABASSA INTERPOSEN UNA DEMANDA CONTRA L’AJUNTAMENT DE VALLROMANES
Quan un Govern es tanca en banda i rebutja el diàleg, dient per part de l’Alcalde d’ERC i en públic “que és un mal de cap” buscar solucions i opcions justes, imposant als veïns amb una opressió econòmica, et trobes amb la impotència d’una població abandonada i la falta d’un Govern de proximitat i sense capacitat, que sembla que busca la fotografia de campanya electoral abans del maig del 2019 a costa de la suor d’aquests veïns (noves eleccions municipals).
Els veïns han demanat per activa i per passiva un tracte just. Pagar el que és just per reurbanitzar i allò que quedava pendent: L’enllumenat i les voreres. Per això han interposat una demanda davant el jutjat ja, que la via diplomàtica per part del Govern actual ha quedat nul·la i demanen justícia.
GENT DE VALLROMANES està al costat dels veïns de Can Rabassa. Volem que el tracte sigui just i equitatiu. Sense imposar. Arribant a acords. Si el 2019 entrem a governar, ens comprometem al diàleg i a un acord just. Mentre això arriba, l’Ajuntament hauria d’estar arranjant els trams dels carrers en mal estat.
Per una NOVA VALLROMANES JUSTA I DE TOTS, plantarem cara a l’autoritarisme. Treballarem plegats i buscarem solucions. Estem en contacte amb els veïns.
El 2015 vam proposar al nostre un programa un sistema que ajudaria a aquests veïns i a la seva urbanització.
HEMEROTECA:
Aprovació per tirar endavant la imposició efectiva de la urbanització: MxV-ERC+PdeCat
Partits polítics que van aprovar els pressupostos municipals del 2018, imposant i oprimint injustament als veïns, fent pagar els dos milions d’euros en un any:
VOTS A FAVOR: MXV-ERC + PdeCat
VOTS EN CONTRA: GENT DE VALLROMANES
ABSTENCIÓ: IVALL
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari