La Generalitat de Catalunya el 2012, va suprimir amb noves retallades les subvencions de les Escoles Bressol de Catalunya, inclosa la de Vallromanes.
L’Ajuntament de Vallromanes no ha realitzat, que sapiguem, cap tràmit per reclamar unes quantitats econòmiques que ens afecten als ciutadans i repercuteixen en menys inversions.
No sabem si no s’ha fet per afinitat entre govern municipal i Generalitat o, per quina raó.
El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha estimat parcialment un recurs presentat per prop d’una trentena d’ajuntaments catalans que els reconeix el dret a percebre les subvencions de la Generalitat per a les escoles bressol dels cursos de 2012 a 2015.
Abans la Generalitat pagava 1800 euros per nen. Després va quedar en 1300 euros.
Gent de Vallromanes vol recuperar les subvencions i que les pagui a qui li pertoca, que és la Generalitat de Catalunya. Mentrestant, la Diputació i l’Ajuntament de Vallromanes s’han fet càrrec d’una depesa que no els hi corresponia. També reclamem que la Generalitat aboni el deute dels darrers anys tant a Vallromanes com als altres municipis.
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari