L’Ajuntament de Vallromanes ha sol·licitat un nou préstec de 100.000 euros per a actuacions en el Centre de Dia i Casal de la Gent Gran.

Hemeroteca Consulta Antigues Escoles :

L’any 2014 es va realitzar una consulta per escollir que fer a les Antigues Escoles i Camp de Futbol. El Govern de MxV-ERC + CIU(ara nomenat PDeCat ), aprofitant la seva posició en el Govern, van publicar els projectes finalistes i el cost de cada un d’ells.

Com podeu comprovar a les taules que us adjuntem publicades pel Govern, tots els demés projectes tenien unes despeses “aproximades i semblants”, excepte el Projecte del Centre de Dia i Casal de la Gent Gran amb espai multi funcional del Camp de Futbol on el seu cost màxim serien de 285.000 euros.

Tal com vam exposar des de GENT DE VALLROMANES a la PINYA i a un BUTLLETÍ INDEPENDENT, les despeses en el Centre de Dia i Casal de la Gent Gran com reforma d’espai Multi funcional del Camp de Futbol resten sobre el milió d’euros. Encara no s’han acabat les inversions ni finalitzada la reforma. I ara hem demanat un nou préstec de 100.000 euros.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari