SÍ, PERÒ AMB MÉS PARTICIPACIÓ REAL . ESTEM FENT HISTORIA

El Govern, a 3 mesos d’eleccions, vol realitzar una consulta popular per escollir la bandera de Vallromanes. Vallromanes no té Bandera. Nosaltres estem a favor de la consulta però, realment és un tema prioritari? Relament és un procés participatiu real?
Gent DE Vallromanes – gdv va exposar al Ple de Gener, que el fet de votar la Bandera del nostre poble, és un fet històric i poc habitual. I encara menys la que serà la primera Bandera de Vallromanes oficial.
Actualment ens porten al Ple, aprovar votar dues opcions ( adjuntem dissenys) aportats per la Generalitat, que no significa que siguin les úniques possibles. Som l’únic partit de poble que mira pel poble comptant amb tothom i som els únics que hem presentat propostes per a crear més transparència i participació.
Per això hem presentat al·legacions. Creiem que les coses es poden fer millor i diferents i, amb una participació més real i participativa amb els nostres vilatans. Des dels més petits, fins als més veterans. Passant per les Escoles, artistes, vilatans, etc.
Vallromanes no té bandera però ara, podem treballar junts per crear una que sigui la de tots. Nosaltres hem presentat al·legacions per què volem que la Bandera de Vallromanes sigui dissenyada i treballada des del poble i amb el poble. Que entre les propostes treballades i presentades, el poble escollegeixi la seva bandera.
La llei permet presentar tants dissenys com es vulguin mantenint les base de la normativa vexil·lològica.
Quina millor manera d’aprofitar aquest moment històric per treballar plegats per un símbol propi del nostre poble? De tots nosaltres?
Les Al·legacions presentades són:
  1. Posposar la votació i iniciar un procés des de zero amb una participació més real des dels més petits als més veterans.
  2. Incloure la opció ” cap de les dues opcions”
  3. Incloure un mínim de participació

Tots els grups han votat en contra d’aquestes al·legacions i que sigui el poble qui faci un procés participatiu comptant amb tothom per al seu disseny i confecció, com si ha passat en altres consultes, com per exemple amb el futur de les Antigues Escoles.

Gent de Vallromanes, sempre amb el poble. Tots sumem!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari