Esteu tots convidats. El dissabte 4 de maig a les 12:00 h a la plaça del Casal, presentació del Grup Gent de Vallromanes, que es presentarà a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Gaudirem d’un dia festiu mentre fem un aperitiu. Tindrem l’actuació del grup “ARRELS DE GRÀCIA” amb la Rumba Catalana. Actuació en directe. 12 h. Plaça del Casal. En cas de pluja FEM a la Pista Coberta.

HAGAMOS EL VERMOUTH! Estáis todos invitados. El sábado 4 de mayo, a las 12:00 h en la plaza del Casal, presentación del Grupo GENT DE VALLROMANES que, se presentará a las elecciones municipales el próximo 26 de mayo. Tendremos un día festivo mientras hacemos un aperitivo. Tendremos la actuación del grupo “ARRELS DE GRÀCIA” con Rumba Catalana. Actuación en Directo. 12 h en la Plaza del Casal. En caso de lluvia en Pista Cubierta.

#vllr #gentdevallromanes Ajuntament de Vallromanes #vermouth #vallromanes @canviemvallromanes @nousaires #novageneració

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari