SOM LA SEGONA FORÇA DE VALLROMANES!

El 26 de maig, Vallromanes va decidir que vol un canvi i, 314 persones van apostar i confiar en nosaltres. En nom de tot el grup de GENT DE VALLROMANES volem donar les GRÀCIES A TOTS i TOTES els/les que ens vau donar suport. Som la segona força del poble gràcies a vosaltres. En Quatre anys hem passat de no ser res a tenir a una regidora i dos regidors en l’Ajuntament de Vallromanes. Hem passat a ser la SEGONA FORÇA DEL POBLE!
Moltes gràcies a totes aquelles persones valentes i desinteressades, que heu col·laborat amb nosaltres. Per tota la gran feina que heu fet. Per tot l’esforç i temps que heu dedicat per apostar pel projecte de Poble i de Proximitat. Per apostar per Gent de Vallromanes. Un partit apolític sense vinculació a les demés formacions polítiques, que només rendeix comptes al poble. Gràcies per creure en nosaltres!
Us volem dir als que heu confiat en nosaltres, que no us defallirem i seguirem sent el punt de referencia per fer un canvi de veritat per al poble.
A aquelles persones que van decidir apostar per altres formacions, donar gràcies per haver format del 75% de participació, que va sortir al carrer a votar sigui quin sigui el partit. Lluitarem per el bé comú i poder contar amb vosaltres en les properes eleccions.
Aquelles persones que van votar en blanc o que no van votar, esperem poder comptar amb el seu vot d’aquí quatre anys. Treballarem dia a dia per sumar per Vallromanes.
FEM VALLROMANES, DES DE LA GENT I PER A LA GENT.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari